Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Avondje stappen zonder tieners om je heen

STADSKANAAL – Voor iedereen die wel zin heeft in een lekker drankje, maar geen zin heeft om tussen de tieners te staan is vanaf september 2018, iedere 3e zaterdag van de maand Starclub LiQuid geopend met het concept ‘Borrelnootjes’.

Borrelnootjes is een nieuw concept van FOX Nightlife, speciaal voor 23+’ers. Starclub LiQuid wordt omgetoverd tot een gezellige bar waar je van de lekkerste drankjes en borrelhapjes kunt genieten. Een gezellige avond uit met jouw vrienden waar jij ongedwongen aan de bar kunt zitten, een dansje kunt doen en kunt bijkletsen met je vrienden en bekenden.

De DJ zal aan het begin lekkere achtergrondmuziek verzorgen, maar later op de avond gaat het volume omhoog en mogen de voetjes van de vloer. Borrelnootjes wordt ook muzikaal afgestemd op de 23 plusser.

De eerste editie van Borrelnootjes vindt plaats op zaterdag 15 september in Starclub LiQuid. Starclub LiQuid bevindt zich sinds voorjaar 2015 aan de achterzijde van FOX Nightlife en heeft een eigen ingang, garderobe en buiten area. Deze zaal is helemaal afgesloten van de reguliere stapavond in FOX en als 23 plusser kom je niet in aanraking met het standaard stap publiek. De entree is de gehele avond gratis en tijdens de allereerste Borrelnootjes-avond wordt ook het eerste drankje je aangeboden door FOX

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.