Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Borger krijgt een bedrijfsverzamelgebouw

BORGER – Afgelopen donderdag 13 september tekenden wethouder Niek Wind van de gemeente Borger-Odoorn en directeur Wybe Jelsma van De Marne Vastgoed B.V. de koopovereenkomst voor een perceel op bedrijventerrein Aan de Strengen in Borger.

Op de grond naast ‘Aan de Strengen nummer 2H’ wordt een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd met 14 bedrijfsunits, variërend van 50 m2 (12 stuks) tot 100 m2 (2 stuks). Na oplevering van het bedrijfsverzamelgebouw zullen de units worden verkocht. Ze zijn met name bedoeld voor startende ambachtslieden, bijvoorbeeld voor de opslag van gereedschap, machines en andere materialen.

  • Op de foto: Hans de Vries van Wim Stuursma Makelaardij, Wybe Jelsma van De Marne, wethouder Niek Wind en Martijn Mollink van De Marne.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.