Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kunst van Marjon Dik in gemeentehuis

F: Marc Dol – RTV1

STADSKANAAL – (video) Kunstenares Marjon Dik is de eerste die haar kunst gaat exposeren in het gemeentehuis. Wethouder Goziena Brongers van de gemeente Stadskanaal is trots dat haar werk de komende 2 maand te zien is in het gemeentehuis.

Afgelopen donderdag opende de wethouder van kunst en cultuur samen met kunstenares Marjon Dik de expositie in het Klant Contact Centrum. Elke 2 maand krijgt hier een getalenteerde, regionale kunstenaar de kans om een aantal van zijn/haar werkstukken te exposeren.

Tijdens de openingstijden van het gemeentehuis is de expositie vrij te bezoeken. Kunstenaars die op zoek zijn naar een plek om te exposeren, kunnen zich aanmelden bij de kunstcommissie door een e-mail te sturen naar kunstcommissie@stadskanaal.nl.

– Marjon is op 26 februari 1980 geboren in Winschoten. Creatief bezig zijn is voor haar pure ontspanning. Ieder werk van haar hand heeft een unieke uitstraling doordat ze verschillende technieken gebruikt.

Een videoverslag:

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Kunst van Marjon Dik in gemeentehuis

  1. Henk Huizingh

    Prachtige werken. Ben zeer verrast. Mooi dat Marjon ondanks haar keuze om niet naar de Kunstacademie te gaan, haar diepste wens toch heeft opgepakt. Kunst maken. Als ik de werken zie heeft ze die academie niet nodig gehad. Top.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.