Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gezelligheid troef bij Stadskanaal onder Stoom

Tom – (F: Henk Otter – RTV1)

STADSKANAAL – (video) Het evenement “Stadskanaal onder Stoom” werd afgelopen weekeinde voor de vijfde keer gehouden. Evenals voorgaande jaren was er ook nu weer van alles te doen. Speciale gast was de stoomlocomotief ‘Tom’ van hoogovens Stoom uit IJmuiden. Woordvoerder Lars Blaauw van de museumspoorlijn STAR kijkt tevreden terug en spreekt van een gezellige drukte. Ook ‘oud’ STAR voorzitter Theo Euverman is trots op wat er allemaal gerealiseerd is in de afgelopen jaren.

 

RTV1 maakte de volgende videoreportage

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.