Direct naar de inhoud.

Herinnert u zich deze nog?

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Op vrijdag 19 oktober kunnen de stappers van weleer, hun hart ophalen in Fox Nightlife in Stadskanaal. Een avond zoals vroeger. Met heel veel gezelligheid, hits uit de jaren 60, 70 en 80 en heel veel glitter en Glamour! In de grote zaal ‘Famous’ zal de bekende cover-band “The Happy Tunes” Live talloze hits uit de jaren 60 en 70 ten gehore brengen. Deze band speelt de bekende hits zo overtuigend, dat je je, zwetend op de dansvloer, meteen weer waant in de discotheek van je jeugd.

Disco and Soul

De zaal ‘Liquid’ wordt volledig op de kop gezet door een waanzinnige DJ, die vooral de originele disco en soul hits van weleer zal draaien. Ook hier zal de dansvloer te klein zijn, maar dansen op de bar mag ook. De derde zaal, de skihut, word volledig in beslag genomen door pop- en rockhits van vroeger. Meezingen en de meegebrachte luchtgitaar hanteren is hier toegestaan. Het gas zal er vol op gaan en zelfs verkleed komen mag op deze avond! Laat je gaan en voel je weer jong. Deze avond gaat de zaal open om 20.00 uur.

Kaarten van te voren bestellen via Team Fox Nightlife, vestigingen Phonehouse in de regio of via Froukje Sloot (supermarkt vestiging).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-