Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Motorrijder onderuit op N33

Traumahelikopter – [Marc Dol – RTV1]

VEENDAM – Op de N33 tussen Gieterveen en Veendam is donderdagochtend een motorrijder gewond geraakt. Volgens de politie gaat het om een eenzijdig ongeluk. Het is niet bekend hoe de 30-jarige man uit Bad Nieuweschans eraan toe is. Wel is de traumahelikopter ter plaatse gekomen. De man is volgens de politie zelf onderuit gegaan en over het wegdek gegleden. Een rijstrook van de N33 was een tijdje afgesloten voor het verkeer.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.