Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Brand Musselkanaal geblust

F: Marc Dol – RTV1

MUSSELKANAAL – (Door Hielke Bosch) – De brand die vannacht in het centrum van Musselkanaal woedde is helemaal uitgeblust. De Marktstraat in Musselkanaal is weer open voor verkeer en alle brandweerwagens zijn aan het eind van vrijdagmiddag weer teruggekeerd naar de kazerne. Ook de bewoners van een verzorgingshuis en een aantal aanleunwoningen die waren ontruimd door de rookontwikkeling zijn vrijdagmiddag allemaal teruggekeerd naar hun huis.

Afgebrande winkels
De brand die in de nacht van donderdag op vrijdag ontstond in een fietsenzaak is daarna overgeslagen naar meerdere omliggende winkels. Onder andere de Kruidvat, Primera en restaurant Caïro zijn afgebrand.  Brandweer uit omliggende gemeentes en zelfs uit Duitsland werden voor de brand opgeroepen. Vrijdagochtend was de brand onder controle en in de loop van de middag was de brand volledig geblust.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Brand Musselkanaal geblust

  1. Primera staat er nog hoor…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.