Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

GroenLinks Stadskanaal doet plogging oproep

GL Afdeling Stadskanaal

STADSKANAAL – Plogging is een fitnestrend waar GroenLinks Stadskanaal zich bij aansluit. Plogging is tijdens het hardlopen het afval wat je tegenkomt opruimen. Goed voor de conditie en goed voor het milieu. Wat wil je nog meer?

Nou dit samen doen! Daarom vragen wij aan iedereen het volgende: Stuur een foto van zwerfafval wat in de gemeente Stadskanaal te vinden is, met de precieze locatie. Dit kan simpel weg in de reacties onder dit bericht. Sluit je aan bij de groep om op zaterdag 20 oktober de route schoon te maken.

Nadja Siersema “De foto’s en locaties worden gebruikt om een route* te maken. Deze route gaan we op zaterdag 20 oktober vanaf 10.00 hardlopend opruimen. Hopelijk met zoveel mogelijk mensen, want samen is leuker! Dus hup, de sportkleren aan en vuilniszak mee en gaan”.

* De route wordt maximaal 10 km, zijn er veel reacties? Dan worden twee routes gemaakt. Eén van 5 km en één van 10 km. Hou de facebookpagina van GroenLinks Stadskanaal in de gaten.

(ingezonden)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.