Direct naar de inhoud.

Winkelweek Musselkanaal gaat door

  • door:
  • op:
.

MUSSELKANAAL – (Door Hielke Bosch) De jaarlijkse winkelweek van Musselkanaal gaat ondanks de grote brand van de afgelopen week gewoon door, zo laat de Ondernemers Vereniging Musselkanaal weten. Achter de schermen wordt er veel geregeld om de gedupeerden te helpen en de winkelweek door te laten gaan.

Datum

Ook blijft de datum voor de winkelweek hetzelfde, de winkelweek zal in de week van 4 tot en met 13 oktober plaatsvinden. De winkelweek in Musselkanaal is een jaarlijks terugkerend evenement met o.a. een kermis, mega bingo en een gezellig muziekfestijn.

Inzamelingsactie
De ondernemersvereniging laat ook weten dat er een inzamelingsactie voor de gedupeerden van de brand zal komen.De ondernemersvereniging meldt ons dat ze door middel van deze inzamelingsactie de gedupeerden iets leuks aan willen bieden. Hierbij wordt er bijvoorbeeld gedacht aan een weekendje weg of een waarde cheque voor kleding of interieur. Zij zullen bij de gedupeerden nog gaan navragen waar de meeste behoefte aan is. Ook kan van dit geld het terrein waar de brand woedde een beetje opgevrolijkt worden door middel van bijvoorbeeld vlaggen, tijdelijke bloembakken, spandoeken etc. om het terrein er iets aangenamer uit te laten zien.

De uiteindelijke cadeaus voor alle gedupeerden zal op de muziekavond met o.a. zanger Jannes aangeboden worden.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal