Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Inzameling dierenvoer voor asieldieren

VEENDAM – Zaterdag 29 september vindt er een inzameling plaats van dierenvoer bij de Albert Heijn in het Autorama Centrum te Veendam.  Al het ingezamelde voer wordt gedoneerd aan het Dierenasiel in Stadskanaal en aan de ‘Poezenark’ in Oudezijl. De Poezenark is een opvang voor (zwerf)katten. Deze opvang is volledig afhankelijk van giften en donaties.

Ieder blikje vlees of zakje brokjes voor kat of hond is van harte welkom. Tevens staan er momenteel inzamelkarren bij de Jumbo aan de Reede en bij de Albert Heijn in het ABC complex. Ook kan er altijd voer afgeleverd worden aan de Sportterreinstraat 28a te Wildervank.  We hopen ook deze dieren op 4 oktober Dierendag extra te kunnen verwennen.

(ingezonden)

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.