Direct naar de inhoud.

Kom biggetjes knuffelen in Theater Geert Teis

  • door:
  • op:
Theater Geert Teis en Stoer bij de Boer slaan de handen ineen

STADSKANAAL – Na het ongekende succes van vorig seizoen keert de ‘biggetjesmiddag’ dit seizoen terug in Theater Geert Teis.

In de herfstvakantie op dinsdag 23 oktober wordt de Pleinzaal van het theater omgetoverd tot een echte Boerderijzaal. Hier kunnen de bezoekers van de voorstelling Kikker en de vallende ster (4+) na afloop van de voorstelling terecht om levensechte biggetjes te knuffelen en kunnen ze tekenen in boerderijsfeer.

De biggetjes komen van Stoer bij de Boer. Dit is een ‘akkervarken’ boerderij in Valthermond. Akkervarkens zijn net kleine landbouwmachientjes en worden door de hele regio ingezet als ‘landschapsbeheerders’.

De biggetjes van de Akkervarkens worden op de boerderij geboren en hebben toegang tot een prachtig bos waar ze kunnen spelen, wroeten en op ontdekking gaan. Ook zijn de biggetjes te bewonderen tijdens kinderfeestjes onder de titel Stoer bij de Boer.

In Theater Geert Teis is er altijd randprogrammering rondom jeugd- en familievoorstellingen in de vakantieperiodes. Hiervoor wordt er dit seizoen afgetrapt met de Teis Kids Club en de bijbehorende mascotte Teisje.

De Kidsclub is speciaal voor alle kinderen van 3 tot en met 12 jaar en zit vol met allerlei leuke doe-dingen, de EigenTeis Familietour en andere gezellige activiteiten.

De knuffelvarkentjes komen dus op dinsdagmiddag 23 oktober naar Teis. Hoe leuk is dat?!

(Ingezonden)



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal