Direct naar de inhoud.

Spectaculaire demonstraties brandweer en ambulancedienst

Open Dag Brandweer – (F: Marc Dol – RTV1)

STADSKANAAL – De open dag bij de brandweer en ambulancedienst in Stadskanaal trok zaterdag 6 oktober rond de 5000 bezoekers. De belangstellenden konden kijken bij verschillende blusvoertuigen en spectaculaire demonstraties van de hulpdiensten. Ook de nieuwe Mercedes B-220 van de politie trok veel bekijks. Bij de verschillende stands kon men voorlichting krijgen over brandveiligheid en veiligheid in het algemeen. Ook de bekende website 112Groningen was aanwezig met een stand.

Lichte paniek

Aan het einde van de Open Dag, rond 16.00 uur, gingen de brandweerauto’s, politie en ambulancewagens in een optocht door het centrum van Stadskanaal. Doordat blauwe zwaailichten aanstonden was er even lichte paniek bij de ‘argeloze’ centrumbezoeker. Met de schrik nog in de benen van de grote brand in Musselkanaal enkele weken terug werd de lokale omroep meerdere malen gebeld met de vraag wat er aan de hand was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-