Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stadskanaal brengt evenementen in kaart

Foto: Gemeente Stadskanaal

STADSKANAAL – De gemeente Stadskanaal roept organisatoren van evenementen op, evenementen die gepland staan in 2019 nog dit jaar aan te kondigen. De gemeente maakt op basis van de ingediende formulieren een evenementenplanning 2019.

vergunning

Met deze evenementenplanning kan de gemeente organisatoren van het evenement beter faciliteren. Op basis van de vooraankondiging kan de gemeente de juiste formulieren voor het doen van een melding of het aanvragen van een evenementenvergunning en indien van belang, het aanvragen van een ontheffing voor het schenken van alcohol.

Aanmelden kan op de website van de gemeente stadskanaal.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Stadskanaal brengt evenementen in kaart

 1. Het wordt ook tijd dat de Gemeente Stadskanaal een beetje de regie gaat nemen over deze kalender zodat het niet meer mogelijk wordt dat er in hetzelfde weekend of op dezelfde datum gelijksoortige evenementen plaatsvinden.
  Dit jaar is het hopeloos mis gegaan met verrassend Stadskanaal en Pagefestival.
  Het Pagefestival had nota bene met de organisatie van verrassend stadskanaal overleg gehad over de datum omdat ze pertinent niet in hetzelfde weekend wilden organiseren.
  Toen uiteindelijk de vergunning was verleend en de datum van het festival vastgelegd was zijn er contracten gesloten met bands en leveranciers.
  Verrassend Stadskanaal heeft echter een vergunning gevraagd en gekregen op dezelfde datum als het festival ondanks het feit dat ze eerst beloofd hadden het op een andere datum te doen.
  Ook is hier sprake van verkwisting van gemeenschapsgeld omdat de gemeente Stadskanaal aan beide evenementen subsidie verstrekt.
  Dat deze evenementen dit jaar in hetzelfde weekend plaatsvonden heeft z,n effect gehad op de inkomsten die deze organisaties hebben misgelopen door elkaar te beconcurreren.
  Dus een protocol om dit soort flauwekul te voorkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.