Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Simon Deinum afgezwaaid als D66 voorzitter

VEENDAM – Woensdag 10 oktober namen de leden van D66 Veendam afscheid van Simon Deinum als voorzitter. Met recht kan worden gezegd dat Simon 50 jaar D66 historie met zich meedraagt. Een historie waaruit blijkt dat hij zich met hart en ziel heeft ingezet voor D66. Dit heeft hij in allerlei functies gedaan, van gewoon lid tot raadslid en statenlid en van statenlid tot voorzitter.

Ons Veendam

Tijdens de openbare Algemene Afdelings- Vergadering heeft Simon het voorzitterschap overgedragen aan Jeroen Koning. Jeroen wil samen met de leden verder bouwen aan de afdeling D66 Veendam door te verbinden en kansen te creëren, voor jong en oud, in ‘ons’ Veendam. Dat we in het college zitten is hierbij behulpzaam, zo kunnen we vanuit alle geledingen, vanuit de leden, de fractie en het college daadwerkelijk het verschil maken in de gemeente Veendam.

(ingezonden)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.