Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Laatste papieren telefoon en Gouden Gids

STADSKANAAL/VEENDAM – Nog voor het einde van dit jaar verschijnen in Nederland voor de laatste keer de 45 gedrukte regionale edities van De Telefoongids & Gouden Gids. In september startte de verspreiding van deze laatste papieren gids in gemeenten Groningen, Delfzijl, Stadskanaal, Hoogezand-Sappemeer en Veendam. De verspreiding hiervan neemt nog slechts enkele weken in beslag.

Internet

Daarmee komt na bijna 140 jaar een einde aan een unieke informatievoorziening van telefoon- en adresgegevens voor alle inwoners van regio’s Stadskanaal en Veendam. Sinds 1996 verschijnen de gegevens online op internet: www.detelefoongids.nl.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.