Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kinderen gratis mee met stoomtrein in herfstvakantie

(F: STAR)

STADSKANAAL – Deze maand is het Oktobermaand Kindermaand. Ook Museumspoorlijn STAR doet dit jaar weer mee. De rijdagen in de herfstvakantie staan geheel in het teken van de jonge bezoekers. Op die dagen mogen kinderen gratis mee met de stoomtrein.

De treinen rijden op zondag 21 oktober, dinsdag 23 oktober, woensdag 24 oktober en zondag 28 oktober. Op zondag 28 oktober worden er allerlei extra activiteiten georganiseerd. Zo kun je meedoen met oud-Hollandse spelletjes.

Dienstregeling 

De trein rijdt op deze dagen drie keer tussen Stadskanaal en Veendam. Op zondag 28 oktober rijdt de trein ook drie keer tussen Stadskanaal en Musselkanaal. Kinderen t/m 11 jaar gaan op 21, 23, 24 en 28 oktober gratis mee. Voorwaarde is wel dat ze begeleid worden door een volwassene. Er mogen maximaal 3 kinderen per begeleidende volwassene mee.

Meer informatie, zoals de complete dienstregeling, is te vinden op de website: www.stadskanaalrail.nl.

(ingezonden)

Geplaatst door

Redacteur/verslaggever/presentator Streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.