Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Rabobank trapt clubkas campagne af

Aftrap van de clubkas campagne – (F: H. Otter – RTV1)

STADSKANAAL – Maandagavond was er de jaarlijkse verenigingsavond van de Rabobank Zuid en Oost Groningen. Ongeveer 200 mensen van verenigingen uit Zuid-Oost-Groningen waren in het Boschhuis in Ter-Apel aanwezig bij de start van de Rabobank clubkas campagne 2019. Voordat het zover was luisterden ze naar allerlei ontwikkelingen in onze (lokale) maatschappij.

Ervaringen

Sprekers van voetbalvereniging SJS, het Bioblionet en Toolbox kwamen hier om hun ervaring te ventileren over onderwerpen zoals energiebesparing en gezonde voeding, alfabetisering en sociaal ondernemen. Onderwerpen die nu en in de toekomst een grote rol zullen spelen.

Spelregels

De start van de clubkas campagne werd aangekondigd door voorzitter Harry Scholte en Henriette Potze van de Rabobank. Ze legden de spelregels uit hoe de actie in het komend jaar er uit zal gaan zien. Menig penningmeester zal hierbij de oren gespitst hebben want met deze mogelijkheid kan een leuk extra bedrag binnengesleept worden.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.