Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Voorlichtingsbijeenkomst ziektekostenverzekering

Archieffoto: RTV1 – Marc Dol

VEENDAM – Misschien heeft u er al over nagedacht of u het volgend jaar de stap gaat nemen over te stappen naar een andere zorgverzekering. Maar zou u van te voren toch wel graag iets meer willen weten over hetgeen er gaat veranderen, voordat u die stap neemt. De Stichting Senioren Platform Veendam (SSPV) biedt u daartoe de mogelijkheid. De SSPV organiseert in samenwerking met zorgverzekeraar Menzis namelijk een voorlichtingsbijeenkomst ziektekostenverzekering 2019.

MFC De Breehorn

De bijeenkomst vindt plaats op Woensdag 21 november a.s. in het MFC De Breehorn, Boven Westerdiep 86H Veendam. Inloop vanaf half twee. Aanvang 14.00 uur. De toegang is gratis. Het bestuur van de SSPV heeft korte lijntjes met de KBO, de PCOB en de VOVO.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.