Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sinterklaas in de museumstoomtrein

F: Tim Goorman

STADSKANAAL/VEENDAM – Reis mee met Sint en Piet in de trein! Op zondag 18, zaterdag 24 en zondag 25 november is het weer zover, dan komt Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek brengen aan Museumspoorlijn STAR.

Het is al al vele jaren een traditie dat de Goedheiligman eind november bij Museumspoorlijn STAR. op bezoek komt. En ook dit jaar heeft hij weer een gaatje in zijn drukke programma weten te vinden om een rit met de trein te maken. Maar dat willen Sint en zijn Pieten natuurlijk niet alleen doen! Ze zouden het erg leuk vinden als er natuurlijk veel kinderen meegaan.

Voor jong en oud
Samen met de kinderen, de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s maken Sint en zijn Pieten een een leuke treinrit op de spoorlijn van de STAR. En wat zal er nu weer onderweg gebeuren? Het belooft vast een leuke, gezellige en ook spannende tocht te worden.

Veendam en Stadskanaal
Op zondag 18 november rijdt de Sinterklaas Express vanaf het station Veendam. Op zaterdag 24 en zondag 25 november rijdt de Sinterklaas Express vanaf het station Stadskanaal. Op alle dagen rijdt de Sinterklaas Express twee keer.

Reserveren
Reserveren voor de Sinterklaas Express is aanbevolen, het aantal plaatsen is beperkt. De kaarten zijn online te koop via onze website: www.stadskanaalrail.nl. Daar staat ook meer informatie over het programma. Een kaartje voor kinderen t/m 11 jaar kost € 8,50, voor 12 jaar en ouder € 10,00.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.