Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Martin Reemeijer onderweg naar de wereldtitel

(LnR): Tim Berndt , Randy Kuiper, Martin Reemeijer , Roy Tieks en Jake Reemeijer

STADSKANAAL – Martin Reemeijer staat 17 november weer in het Martiniplaza op een van de grootste kickboksgala’s van het jaar. De Groninger vecht in een van de hoofdpartijen op Enfusion #74 tegenover de ervaren Khalid el Bakouri. Enfusion, een van de grootste kickboks organisaties van de wereld heeft weer een spectaculair gala opgezet.

Na 3 van de laatste 4 partijen op Knock-out te hebben gewonnen en 1 van die 4 wedstrijden op een dominante punten overwinning , is de thuis held vastberaden om dit keer weer zijn tegenstander naar het canvas te slaan. Zijn tegenstander is er niet zomaar een, het is de nummer 6 op de Enfusion wereld ranglijst.

Er staat voor beide heren veel op het spel. De arena zit vol en tevens wordt de partij live op Viceland uitgezonden. Reemeijer is er op gebrand om samen met zijn jeugdige team uit Stadskanaal en eigen stijl er een ware show van te maken. Een ding is zeker , de vele ogen die meekijken zullen smullen van deze partij. Zoals de organisatie zegt ; “dit wordt spektakel”.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.