Direct naar de inhoud.

Sinterklaasintocht Wildervank live te volgen

  • door:
  • op:

WILDERVANK/VEENDAM – (Update) – RTV1 en ParkstadVeendam.nl gaan zaterdag 24 november vanaf 12:30 uur de sinterklaas intocht in Wildervank live uitzenden. Afgelopen zaterdag werd de intocht in Veendam live uitgezonden op TV. Nu is Wildervank aan de beurt.

Met ondersteuning van SKV, de kabelprovider, Winkeliers, vrijwilligers van parkstadveendam en streekomroep RTV1 kunnen de mensen die niet de mogelijkheid hebben om hierbij aanwezig te zijn toch meegenieten via de volgende kanalen.

Overal op de wereld via de TV web live-streamer van RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-