Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jubilarissen V.V. Noordster in zonnetje gezet

PEKELA – Vrijdag 23 november is de algemene ledenvergadering van voetbal vereniging Noordster naar alle tevredenheid verlopen. De voorzitter, Raymon Drenth, nam de aanwezigen mee over het wel en wee bij de club. Trots was hij dat ook bij Noordster veel meisjes aan het voetballen zijn. Tevens werden alle vrijwilligers geroemd voor hun inzet op vele gebieden.Om de club gezond te houden is een kleine verhoging van de contributie noodzakelijk. Hiermee gingen de leden unaniem akkoord.

Jubilarissen

Zoals gebruikelijk werd er tijdens de jaarvergadering aandacht besteed aan de jubilarissen.In het bijzonder werden Be Huizing en Theo Greven bedankt voor hun diensten in het bestuur en met name het beheren van de kantine. Verder kreeg Henk Weering, jarenlang speler van het eerste elftal, een oorkonde voor zijn 60-jarig lidmaatschap. Koen Seip werd in het zonnetje gezet voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger en is al 40 jaar lid van de club. Tevens werden Arne van Schot, Jan Dijk en Bert Zuur gehuldigd voor hun 25-jarig lidmaatschap.

Samengevat een bijzonder positieve jaarvergadering voor de club, maar ook de verdienste van het nieuwe bestuur.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.