Direct naar de inhoud.

Kruidvat heropend in Musselkanaal

Levendig Musselkanaal

MUSSELKANAAL – Het Kruidvat opent vanaf dinsdag 18 december haar deuren op een nieuwe locatie in Musselkanaal. De winkel is gevestigd achter de Mitra, tussen de Markstraat en het Willem Diemerplein.

Brand

Het Kruidvat was een van de getroffen winkels van de grote brand op 20 september aan de Marktstraat. Inmiddels is natuurslager ‘De Woeste Grond’ weer begonnen aan de Marktkade 101 met de verkoop via internet. Ze hebben op dit moment geen winkel. Kringloopwinkel ‘Het Trefpunt’ is al weer enkele weken open in de Technicumstraat 10a.

Levendig Musselkanaal
Bewoners en organisaties zorgen er samen voor dat Musselkanaal een levendig en zelfstandig dorp is en blijft. Het lintdorp maakt haar lint mooier en sterker. Door bestaande panden aan te pakken, door ondernemers sterker te maken en nieuw te bouwen in het lint. Inwoners nemen zo het heft in eigen handen om hun leven in Musselkanaal nog mooier te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-