Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Raadsvragen over veiligheid kruispunt Musselkanaal

(Foto: M. Dol RTV1)

STADSKANAAL – In Musselkanaal viel zaterdagavond 22 december wederom een ongeval te betreuren op het kruispunt Exloërweg en de Schoolstraat/Sluisstraat te Musselkanaal. Raadsfractie Lokaal Betrokken wil opheldering van het college van B&W.

“Er gebeuren regelmatig ongelukken op het betreffende kruispunt”, aldus fractievoorzitter Jur Mellies van de fractie Lokaal Betrokken. “En we zijn bang dat als er niet iets gebeurt er vroeg of laat dodelijke slachtoffers gaan vallen: dat kan toch niet de bedoeling zijn.”

Schriftelijke vragen
Mellies heeft over de veiligheid van het kruispunt schriftelijke vragen gesteld aan het college. Zo wil de fractie weten hoeveel ongevallen er de laatste jaren hebben plaatsgevonden en hoeveel daarvan met letsel.

Ook wil Lokaal Betrokken weten wat het college van de situatie vindt; belangrijker nog wat ze er aan denkt te gaan doen. Mellies wil zo snel mogelijk antwoord. “De gemeente is momenteel met winterreces, maar we hopen op een spoedige beantwoording van het college. Maandag 28 januari is de eerstvolgende raadsvergadering en dan willen we het er graag over hebben.”

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

2 Reacties op “Raadsvragen over veiligheid kruispunt Musselkanaal

  1. Rotonde plaatsen

  2. Het is heel simpel, het verkeer dat de voorrangsweg wil oversteken wil eigenlijk niet stoppen en kijkt niet goed uit, het punt is overzichtelijk genoeg als je even blijft staan om te kijken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.