Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Droog en zacht weer tijdens jaarwisseling

Jaarwisseling/vuurwerk – (F: RTV1)

WEERONLINE – Goed nieuws voor iedereen die tijdens de jaarwisseling veel buiten wil staan om vuurwerk af te steken of alleen maar wil bekijken. De jaarwisseling zal namelijk zacht en droog verlopen. Op oudejaarsavond zal de temperatuur rond de 9 graden liggen, meldt Weeronline.

Oudejaarsdag

De zon zal op oudejaarsdag helaas niet te zien zijn. Wel blijft het droog met temperaturen rondt de 9 a 10 graden. Ook wordt het flink nevelig en lokaal kan het zicht slecht zijn. Zeer dichte mist, met zichtwaarden onder 50 meter, wordt niet verwacht. Er staat namelijk voldoende wind om de kruitdampen weg te blazen. Er staat op oudejaarsavond namelijk een matige wind (6 Bft.). Daarom wordt er ook aangeraden om de lanceerinstallaties voor het vuurwerk goed aan de grond vast te zetten.

Nieuwjaarsdag

Op nieuwjaarsdag kan het licht gaan regenen, het blijft het zacht met temperaturen rondt de 10 graden. Wel kan het door de matige noordwestenwind koud aanvoelen.

Het zachte winterweer blijft de komende tijd aanhouden. Woensdag schijnt de zon geregeld, de rest van de week overheersend bewolkt met temperaturen rondt de 5 tot 8 graden.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.