Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jaarwisseling in Veendam rustig verlopen

VEENDAM – Net als in Stadskanaal  verliep de jaarwisseling in de gemeente Veendam ook relatief rustig. Wel moesten de Veendammer brandweerlieden een aantal keren uitrukken voor een een containerbrandje aan de Lauwers en een aantal buitenbrandjes aan de Frieslandlaan en Vredenrustlaan.

Brandjes

Brandweer Veendam moest verder assistentie verlenen bij een tweetal branden in Muntendam. Bij het D.G. van den Noortbad brandde een fietsenstalling uit en aan de Bovenweg stond een schuur achter een woning in lichte laaie. [ Peter Panneman ]

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.