Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

RTV1 is op zoek naar een secretaris

RTV1 radiostudio

STADSKANAAL/VEENDAM/RTV1 – In het bestuur van RTV1 bestaat een vacature voor secretaris (m/v). Wij zoeken iemand met minimaal MBO werk- en denkniveau, die ten minste vier uur per week beschikbaar is voor de streekomroep voor de gemeenten Stadskanaal en Veendam.

Taak

De voornaamste taak van de secretaris is het bijhouden van de niet-financiële administratie. Hij/zij bepaalt verder mede het beleid van de omroep. Nadere informatie is te verkrijgen bij de voorzitter. Stuur daartoe een e-mail naar bestuur@rtveen.nl met vermelding van uw telefoonnummer. Direct solliciteren kan ook: zend daartoe een e-mail met een c.v. naar bestuur@rtveen.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.