Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Weinig incidenten oudejaarsnacht Stadskanaal

STADSKANAALHet was een gezellige en feestelijke jaarwisseling. De hulpdiensten bevestigen dit en melden dat zowel oudejaarsdag als oudejaarsnacht redelijk rustig is verlopen.

Buitenbrandjes

De ambulancedienst hoefde niet in actie te komen. De brandweer heeft, na een rustige dag, ook een rustige nacht achter de rug. Er waren wel enkele kleine buitenbrandjes, maar die leverden nergens problemen op.  Bij een vreugdevuur in de Weegbree moest de politie een kijkje nemen  in verband met de hoogte van de brandstapel. In Kavelingen (Drenthe) ontstond er brand in een woonboerderij. Snel ingrijpen van brandweer zorgde ervoor dat het pand gered kon worden. De politie kreeg ook enkele meldingen van vernielingen en overlast maar hoefde verder nauwelijks in actie te komen. De hulpdiensten zijn blij dat ze niet zijn geconfronteerd met geweld of ongewenst gedrag. ‘De mensen gedroegen zich vriendelijk’, aldus de commandant van de brandweer.

Een mooie start

Burgemeester Froukje de Jonge is blij dat de inwoners er vooral een gezellige en mooie avond van hebben gemaakt. ‘Een mooi begin van een bijzonder jaar’ aldus de burgemeester. De gemeente Stadskanaal viert in 2019 haar 50-jarig bestaan.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.