Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

VV Groninger Boys wint Zechstein Indoor Soccer

Groninger Boys – (F: Peter Panneman)

VEENDAM – Vrijdagavond is Voetbal Vereniging Groninger Boys winnaar geworden van de eerste editie van het Zechstein Indoor Soccer. Ze versloegen in de finale ZNC met 3-1. ZVV Avanti nam de 3e plaats in beslag door te winnen van ZVV Delfzijl. Voor de finalewedstrijden waren nog 10 teams in de race. De Groninger Boys namen niet alleen de trofee mee naar huis, ook ontvingen ze een cheque t.w.v. €500,- euro. Na afloop van de finale en de prijsuitreiking kon het feest losbarsten in Sportcafé Sportplein, met livemuziek en een verloting met leuke prijzen.

Het Zechstein Indoor Soccer is een nieuw zaalvoetbal evenement, dat in de Kerstvakantie voor het eerst plaats vond in het Indoorcentrum te Veendam. Méér dan 70 teams uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe hebben afgelopen dagen deelgenomen aan de voorrondes.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.