Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vrouwenkoor zoekt muzikanten

Dameskoor Vrolijke Noot uit Muntendam

MUNTENDAM – Het gezellige koor ‘ Vrolijke Noot’ bestaat sinds 8 januari 2017 en telt inmiddels 49 leden (waaronder 3 mannelijke muzikanten), die iedere week op maandagmiddag in  “De Menterne” van 14.30 – 16.30 uur in Muntendam repeteren. Het koor staat onder leiding van Nico Dijkman. Onlangs was er al een oproep in de media omdat het koor muzikanten zoekt. Helaas zijn er nog geen aanmeldingen geweest daarom nogmaals een oproep.

Het combo bestaat uit 2 accordeonisten en een gitarist. Het repertoire bestaat uit populaire liedjes in het Nederlands, Duits en Engels .Kortom, een vrolijke gezelschap die veel plezier maar ook muzikale kwaliteit wil bieden.

Het koor is op zoek naar aanvulling van accordeonisten en een drummer, maar wanneer dames willen komen zingen, dan zijn jullie ook van harte welkom.  Kom gerust een keer kijken. Meer informatie ? Bel even met Klaas van Riet (06-27518282)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.