Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Busje over de kop bij Nieuw-Weerdinge

Archieffoto: M. Dol – RTV-1

NIEUW WEERDINGE – De bestuurder van een bestelbusje is aan het begin van de zondagavond gewond geraakt toen hij bij Nieuw-Weerdinge met zijn voertuig over de kop sloeg. Het eenzijdige ongeluk gebeurde op de Oude Weerdingerdijk.

De man raakte door nog onbekende oorzaak met zijn busje van de weg en belandde in een droge sloot. Daar bleef het op de kop liggen. De bestuurder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Het busje is door een bergingsbedrijf opgehaald.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.