Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

4e dancefestival ‘Secret Forest’ komt eraan

Secret Forest Festival in 2017

STADSKANAAL – FOX eigenaar Jeroen van Broekhoven is wederom (mede)organisator van het 4e mega- dancefestival Secret Forest. Hij maakte dit woensdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Stadskanaal bekend. “Ik organiseer het vierde ‘Secret Forest’ ook omdat de gemeente in 2019 vijftig jaar bestaat. Ik wil die verjaardag met het festival extra kleur gaan geven”, aldus van Broekoven.

Duizenden bezoekers

Inmiddels zijn de benodigde vergunningen weer bij de gemeente stadskanaal aangevraagd en is hij druk bezig met de line-up van de DJ’s. Van Broekhoven blijft hierover nog even in stilzwijgen en doet hiermee de naam van zijn festival eer aan. Hij wil wel kwijt dat er vijf podia’s worden neergezet. Het 1e festival werd georganiseerd in de zomer van 2013. Dat gebeurde in het bos van het Pagedal. Enkele duizenden bezoekers wisten toen de weg naar het dance-event te vinden. In 2014 en 2017 kwam er een succesvol vervolg.

Op zaterdag 25 mei 2019 zal op ongeveer dezelfde plek in het Pagedal het dancefestival voor de vierde keer gaan plaatsvinden. Groter dan ooit!

Secret Forest Festival (f: archief RTV1)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.