Direct naar de inhoud.

SJS Old Stars hebben afgetrapt

  • door:
  • op:
(Foto: Krijn Verweij)

STADSKANAAL – De zestig-plussers die zich hadden aangemeld voor het walking-football bij SJS meldden zich woensdag 9 januari om kwart voor tien in de kantine aan de Julianastraat voor de eerste training.

Na alle grappen en grollen over o.a. oude mannen en rollators, was het nu tijd voor het echte werk. Onder groot enthousiasme werd de eerste training afgewerkt onder leiding van Erwin Rubingh. Dit nadat vooraf teammanager Bram de Hoop de nieuwe Old Stars had toegesproken en met name de niet-SJS-ers een bijzonder hartelijk welkom heette.

De training verliep heel soepel. Jens Dijkstra, die namens het Huis voor de Sport Groningen een kijkje was komen nemen, sprak zijn waardering uit voor het feit dat de mannen de oefenstof al heel snel oppikten.

Fittest
Fysiotherapeut Lars Nieboer kondigde aan dat op 30 januari een fittest wordt gehouden. Op die dag kunnen ook alle niet-SJS-ers hun officiƫle lidmaatschap regelen. SJS Old Star Walking Football is er elke woensdagochtend, op het SJS-terrein. De inloop met koffie is om kwart voor tien. Na afloop van de training staat de lunch klaar.

(Ingezonden)



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal