Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kies je Sport en Cultuur gaat digitaal verder

VEENDAM – Na 18 jaar krijgt het project Kies je Sport en Cultuur een update. De kinderen van de basisscholen ontvangen geen boekje meer maar kunnen zich binnenkort via een website inschrijven voor verschillende sportieve en culturele cursussen. Om deze verandering te vieren wordt er een kick-off activiteit georganiseerd op vrijdag 25 januari 2019 in het Stadion aan de Langeleegte.

 Kick-off

De kick-off activiteit staat symbool voor de digitale overgang van het project. Kinderen kunnen tijdens de activiteit verschillende digitale en actieve games spelen. De begane grond wordt speciaal ingericht voor het lasergamen en op de tweede verdieping wordt een gamehal nagebouwd. Alle kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 zijn welkom. De activiteit vindt plaats van 16.00-18.00 uur, aanmelden is verplicht en kan tot en met zondag 20 januari 2019 via teamsport@dekompanjie.nl.

F) Pixabay

Kies je Sport en Cultuur

Kies je Sport en Cultuur is een kennismakingsproject voor alle kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen uit Veendam. Tijdens het project kunnen de kinderen kennismaken met een sportieve of culturele activiteit. Via de scholen ontvangen de kinderen een flyer met informatie over de nieuwe website www.veendambeweegt.nl. Vanaf zaterdag 26 januari 2019 10.00 uur kunnen de kinderen zich vervolgens voor één van de activiteiten inschrijven. De activiteiten worden aangeboden door de lokale sportaanbieders, de Muziek-, Dans- en Theaterschool en De Turfcentrale.

 Meer informatie

Wil je meer weten over het project? Neem dan contact op met Team Sport, teamsport@dekompanjie.nl. De kinderen die wel in de gemeente Veendam wonen, maar niet in Veendam naar school gaan kunnen via de mail meer informatie opvragen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.