Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Start werkzaamheden herinrichting centrum Veendam

F: Peter Panneman

VEENDAM – Donderdagmiddag gaven wethouder Henk Jan Schmaal en Gerard Hoiting, directeur bij aannemer Roelofs het officiële startsein voor de werkzaamheden van de herinrichting van de pleinen. Door met een trilplaat het gestorte zand aan te trillen liet Schmaal het Veenlustplein zowaar trillen. Met deze starthandeling aan het Veenlustplein werd een officieel begin gemaakt met  de nieuwe inrichting van het centrum.

Aannemer Roelofs is inmiddels ook begonnen met de werkzaamheden aan het Julianapark door het vervangen van de riolering. In verband met de werkzaamheden is de parkeerplaats Julianapark tot zaterdag 26 januari uitsluitend te bereiken via het Kerkplein. De daaropvolgende werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. De verwachting is dat alle werkzaamheden eind juli 2019 zijn afgerond.

Feiko maakte opnamen voor RTV1. 

Informatie over de herinrichting van het Raadhuisplein en het Veenlustplein vindt u via de website: www.veendam.nl/raadhuispleinveenlustplein.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.