Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Lokaal Compliment gaat naar Borgercompagnie

De winnaars bij elkaar

VEENDAM – Met Meer Cultuur (MMC) uit Borgercompagnie mocht zaterdagmiddag de vrijwilligersprijs in ontvangst nemen. De prijs onder de naam ‘Lokaal compliment’ werd uitgereikt door burgemeester Sipke Swierstra.

Winnaar(s) 

Met Meer Cultuur uit Borgercompagnie mocht een cheque van 1250 euro in ontvangst nemen. Vrijwilligers van de website ‘ParkstadVeendam’ kregen de tweede prijs, een cheque van € 750 en de Multiculturele Vrouwen Veendam namen de derde prijs in ontvangst wat een cheque van € 500 was. De aanmoedigingsprijs ging naar Stichting scholen Softbal Dino.

In Brouwhotel Parkzicht in Veendam werd zaterdag tevens voor de 13e keer de feestelijke lunchbijeenkomst gehouden voor alle vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers die actief zijn in de gemeente Veendam. Ongeveer 300 vrijwilligers die zich hadden aangemeld werden hier welkom geheten waarna het programma van start ging.

Juryleden burgemeester Sipke Swierstra, oud-wethouder Harrie Prins en Angelina Kuik van de Rabobank stonden voor de moeilijke taak om uit de genomineerden de winnaars te selecteren. De vrijwilligersdag werd aangeboden door de gemeente Veendam, de Rabobank en welzijnsinstelling Compaen.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.