Direct naar de inhoud.

Volle agenda voor stichting Bogdike

  • door:
  • op:
Bijka Scholtens – (F: Peter Panneman)

VEENDAM – Met een uitverkocht ‘Night of the Guitars’ kende Stichting Bogdike een prima start van 2019. Ook dit jaar staan weer veel activiteiten op de kalender en beloofd het een druk jaar te worden. Stichting Bogdike is opgericht door een groep enthousiaste Veendammers die al jarenlang evenementen op het gebied van muziek, theater en andere culturele activiteiten organiseren.

Dankzij het bundelen van krachten in 2018 mocht Bogdike ruim 16 duizend euro aan subsidie van de gemeente Veendam ontvangen. De stichting bestaat momenteel uit 15 vrijwilligers en heeft naast deze subsidie ook geld uit de markt dankzij een 20-tal vaste sponsoren en 130 ‘vrienden’ van Bogdike.

Secretaris Bijka Scholtens hoopt dit jaar meer ‘Vrienden van Bogdike’ binnen te halen zodat eind van dit jaar de teller op 200 staat. Elk jaar organiseert Bogdike in het najaar een avond voor hun sponsoren en Vrienden. Voor slechts 35 euro per jaar is men Vriend van Bogdike.

De (voorlopige) evenementenkalender 2019 

– Zaterdag 27 april Bogdike Toeterrit.
– Zaterdag 25 mei Bog around the World.
– Zaterdag 1 juni Bog Rhythm & Bluestime.
– Zaterdag 22 juni Night Hunt & Night of the Guitars.
– Zaterdag 6 jul Sprookjesdag & Goocheldag.
– Zaterdag13 jul Bog & Roll. + After party in de Wending.
– Zondag 14 juli Bog & Ride.
– Zaterdag 24 augustus Kinderevenement.
– Vrijdag 30 augustus SKV-Bogdike voor de jeugd 14/18 jaar.
– Zaterdag 31 augustus SKV-Bogdike Tribute.
– Zaterdag 21 september Streektoaldag-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal