Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Op bezoek bij ‘Vlex Veendam’ Verjongt

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Vanavond en op donderdagavond 31 januari zijn de jongeren van Vlex Veendam Verjongt te vinden in hun Vlexkantoor. Een winkelpand aan de Kerkstraat is dan ingericht als informatiepunt voor dit project. Ouders, opa’s en oma’s, jongeren, iedereen kan tussen 18.00 en 21.00 uur langskomen voor informatie over het project. Ook kunnen jongeren ter plekke ideeën voor Veendam indienen.

Vlex
Het doel van Vlex is de betrokkenheid bij jongeren creëren en/of vergroten voor de politiek en de directe leefomgeving. Jongeren in de gemeente Veendam tussen 12 en 20 jaar kunnen een idee indienen. Het college van burgermeester en wethouders maakt uit alle ideeën een selectie. De indieners van de geselecteerde ideeën worden uitgenodigd om, met hulp van de raadsleden, de ideeën te onderbouwen en te beargumenteren. Het publiek kiest tijdens een jeugddebat op vrijdag 8 maart 2019 in Cultuurcentrum vanBeresteyn het winnende idee.

Doe mee
Vlex wil zo veel mogelijk unieke ideeën ophalen. Je kunt het zo gek niet bedenken, het zou maar zo een goed idee kunnen zijn! Heb je een te gek idee om Veendam voor jeugd bruisender te maken? Stuur je idee in een filmpje of tekst naar Vlex@veendam.nl. Of kom langs op 24 of 31 januari 2019 tussen 18.00 uur en 21.00uur in het Vlexkantoor, Kerkstraat 44 in Veendam. Inschrijven kan tot 1 februari 2019.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.