Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Netwerk: Bewuste Noorderlingen

vlnr: Anneke Hemmen, Margit Ceska, Hilde Oosten en Marjan van de Bult.

WILDERVANK – In Wildervank is onlangs een nieuw en professioneel netwerk opgericht van en voor Noorderlingen die werken aan hun eigen -of andermans- loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Iedereen die zich aangesproken voelt kan zich gratis en vrijblijvend aansluiten bij het netwerk Bewuste Noorderlingen. Zowel werknemers bij bedrijven in alle lagen, als ondernemers, managers en HR-professionals.

Dagelijks nieuws

Het netwerk is te vinden door de pagina Bewuste Noorderlingen op te zoeken en te volgen op Facebook, LinkedIn of Twitter. Op deze pagina’s wordt dagelijks nieuws en informatie gedeeld. Ook wordt twee keer per week een e-mail nieuwsbrief met nieuws en tips verstuurd en zijn er regelmatig bijeenkomsten en sessies in het Noorden. Inschrijven kan via de website www.bewustenoorderlingen.nl.

Loopbaan-bootcamps

Initiatiefnemer is HR-professional Anneke Hemmen, die in Wildervank de Loopbaanwinkel runt en daar regelmatig Loopbaan-bootcamps organiseert, samen met onder meer Margit Ceska (gezondheidscoach, In Balans Veendam), Hilde Oosten (geldcoach, DZOO Eelderwolde) en Marjan van de Bult (gelukscoach, Gelukfabriek Norg).

2500 Bewuste Noorderlingen

In de bootcamps die de vier tot nu toe hebben gehouden, kwam vanuit deelnemers de vraag naar een netwerk waarin ze informatie kunnen delen over werk, scholing, inkomen, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Dat sluit goed aan bij de missie van Anneke Hemmen en haar collega’s, die graag een netwerk van 2500 Bewuste Noorderlingen willen creëren. Daarbij gaat het om ambitieuze Noorderlingen die niet alleen carrière willen maken en meer geld willen verdienen, maar ook willen groeien op het gebied van (werk)geluk en gezondheid. Om zo meer zelfbewustzijn en een sterkere economie te creëren in het Noorden.

 www.bewustenoorderlingen.nl

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.