Direct naar de inhoud.

Debat over bankje live te volgen bij RTV1

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – De gemeente Stadskanaal houdt maandagavond in het gemeentehuis een spoeddebat over “het bankje op de begraafplaats”. Dit debat is maandagavond live te volgen vanaf 19:30 op RTV1 televisie en via de radio. Ook kun je het debat volgen via onze website.

RTV1 is te ontvangen bij KPN op kanaal 1458, bij Ziggo kanaal 42 en bij SKV kanaal 25.

Bankje op begraafplaats

Het spoeddebat wordt gehouden in verband met de kwestie van “het bankje op de begraafplaats”. Dit is het bankje van de heer Meijer die op een ongeruimd graf zou staan en daarom weg zou moeten. Dit heeft niet alleen tot discussie in de gemeenteraad maar ook in heel Nederland opgeleverd. Onder andere de Telegraaf berichtte recent over deze kwestie.

3 reacties op “Debat over bankje live te volgen bij RTV1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-