Direct naar de inhoud.

CBS Op de Zandtange verdient Wecycle-certificaat

  • door:
  • op:
De scholeninzamelactie van Wecycle leverde naast veel afgedankte apparaten een sponsorcheque op van 10.000 euro voor Stichting Jarige Job

MUSSEL – Leerlingen van de basisschool ‘Op de Zandtange’ uit Mussel hielpen familie en bekenden te ‘wecyclen’ door oude kleine elektrische apparaten op school in te leveren voor recycling. De school ontvangt hiervoor naast een mooie beloning een Wecycle-certificaat met 2 sterren. 206 basisscholen deden mee met de inzamelactie. Deze werd georganiseerd door Wecycle, die de inzameling en recycling regelt van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen.

Stichting Jarige Job

De school in Mussel draagt hiermee bij aan zowel het milieu als de maatschappij: de afgedankte apparaten worden gerecycled tot nieuwe grondstoffen en Wecycle doneert 10.000 euro aan Stichting Jarige Job. Deze stichting bezorgt kinderen uit minder bedeelde gezinnen een onvergetelijke verjaardag. De jarigen ontvangen een Verjaardagsbox met versiering, cadeautjes en traktaties voor op school en thuis.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal