Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gezellige drukte tijdens open dagen Noorderpoort

.

GRONINGEN – Het liep storm bij de scholen van Noorderpoort op vrijdag 25 en zaterdag 26 januari. Leerlingen uit het voortgezet onderwijs konden kennismaken met zowel de docenten als de studenten van Noorderpoort en de bezoekers konden sfeer proeven op de verschillende scholen.

In de scholen van Noorderpoort werden diverse activiteiten georganiseerd, zodat de bezoekers een goed beeld konden krijgen van de opleidingen maar ook van de praktijksituaties bij de opleidingen. Zo kon je bij Techniek & ICT aan de Muntinglaan zien hoe studenten werken met robots, bij de Euroborg konden de bezoekers aanschuiven voor een hapje en drankje, overal werden er rondleidingen verzorgd en op verschillende locaties zorgden de studenten en docenten voor muziek. Ook kwamen veel aankomende studenten gericht naar Noorderpoort Hotspot voor vragen over een opleiding en passend onderwijs of het maken van een beroepentest.

Open dag Lucia Marthas Institute for Performing Arts
Op zondag 3 februari 2019 zijn aankomende studenten van harte welkom bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts aan de Akkerstraat in Groningen. Alle informatie is te vinden op de website luciamarthas.nl

Noorderpoort Beroepsonderwijs Stadskanaal

Open dag Laboratorium- & Procestechniek
Op donderdag 7 februari 2019, van 16.00 tot 21.00 uur, organiseert Noorderpoort Laboratorium- & Procestechniek haar open dag voor laboratoriumtechniek. Je bent dan van harte welkom op deze school aan het Zernikeplein 11 in Groningen, in het gebouw ‘Van Doorenveste’ van de Hanzehogeschool.

Informatieavonden Noorderpoort
Voor leerlingen die ook na de open dagen nog geen keuze hebben kunnen maken, worden de komende tijd nog een aantal informatieavonden georganiseerd. De eerstvolgende zal zijn op de donderdag 14 maart. Kijk voor exacte gegevens op onze website.

Andere vragen?
Heb je nog andere vragen over je studiekeuze, de begeleiding of een beroepskeuzetest? Neem gerust contact op met Noorderpoort Hotspot. Noorderpoort Hotspot is gevestigd aan de Boumaboulevard 400 in Groningen in het opvallende oranje gebouw op het Europapark (naast het voetbalstadion) en is op werkdagen geopend van 09.00 – 16.30 uur. Daarnaast is de Hotspot op de volgende manieren te bereiken: tel. (gratis) 0800 – 6677885 | Mail: hotspot@noorderpoort.nl | Whatsapp: 06 – 25681918

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.