Direct naar de inhoud.

Ondanks code oranje geslaagde voorstelling

  • door:
  • op:
F: Wim Leeraar

VEENDAM – Ondanks het slechte weer van afgelopen vrijdag met ijzel en sneeuwval kwamen een kleine 50 bezoekers toch naar Theater van Beresteyn in Veendam naar de voorstelling van Sarastro Muziektheater voor het Noorden. Het aanwezige publiek genoot van de prachtige voorstelling Abu Hassan & Die Opernprobe en kwam bijna ogen te kort om al het geen wat zij voorgeschoteld kregen te volgen. De spelers, gekleed in prachtige kostuums speelde de sterren van de hemel met een lawine aan grapjes en humoristische effecten.

Ook de prachtige muziek gespeeld door een professioneel orkest o.l.v Pim de Koning zorgde voor de sfeer of de spanning in het stuk. De regie van deze voorstelling was goed doordacht door regisseur Jan Houwing
Het publiek deed heel veel kennis op. Zelfs degenen die nog nooit van Abu Hassan & Die Opern Proben hadden gehoord een klassiek 1001 nacht sprookje werden moeiteloos over de lage drempel getrokken.

Gemist
Wie dit prachtig schouwspel heeft gemist er is nog een kans en wel op zondagmiddag 10 februari in Theater Winsinghof in Roden. Deze voorstelling zal gespeeld worden zonder de orkestklanken. Maar zeker de moeite waard om deze laatste kans niet te laten gaan.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal