Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Politie Veendam lost waarschuwingsschot

VEENDAM – De politie hield zondagavond rond 20.45 uur twee mannen aan op verdenking van een woninginbraak op de Kapiteinspark in Veendam. Rond 20.00 uur kwam een melding binnen van inbraak. De bewoner was op dat moment niet thuis, maar kreeg wel een melding via het alarmsysteem.

Schot

Na alarmering van de politie hebben agenten de straat afgezet en na een korte zoekactie werd het tweetal aangehouden. Daarbij is een waarschuwingsschot gelost door één van de agenten. Met een politiehelikopter is hierna boven Veendam gezocht naar een mogelijke derde verdachte. Deze, in het donker geklede donkere man, zou tussen 20 en 30 jaar oud zijn en baard/snor dragend zijn. 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.