Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De Buurtschuur opent officieel haar deuren

Ans Grimbergen (PvdA Veendam) – F: Peter Panneman

VEENDAM – Donderdagmiddag was er van Cosis en Compaen een bijeenkomst waar ‘De Buurtschuur’ haar deuren opende aan de Jacob Bruggemalaan. De officiële opening vond plaats door wethouder Ans Grimbergen (PvdA) door een breiwerkje op een grote letter te plakken. De gemeente Veendam omarmt dit project.

De Buurtschuur

Cosis en Compaen zijn het project De Buurtschuur gestart voor inwoners van de gemeente Veendam die behoefte hebben aan een zinvolle dag invulling. De Buurtschuur biedt op een laagdrempelige manier activiteiten aan. Het gaat hierbij om meedoen in de maatschappij, elkaar ontmoeten, het versterken van zelfvertrouwen en iets terug doen voor de maatschappij . Onder De Buurtschuur vallen de Klussendienst, een Inloop, het Repair café en een Creatief café.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.