Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vliegclub heeft gestolen spullen terug

Vliegclub Westerwolde

STADSKANAAL – Vliegclub Westerwolde heeft donderdagavond haar gestolen spullen teruggevonden die twee weken geleden bij een inbraak werden buitgemaakt. De inbrekers sloegen op 21 januari ’s nachts toe op het vliegveld van Stadskanaal. Ze demonteerden een vliegtuigmotoren, beschadigden vliegtuigjes en namen diverse onderdelen mee.

Emmen
De spullen zijn teruggevonden in de gemeente Emmen. Dit dankzij de vele aandacht in de media en een anonieme tip die daarop volgde. ‘We kregen van iemand een locatie door, samen met het bewijs dat de gestolen spullen daar ook echt lagen’, zegt bestuurslid Kevin Maat bij RTV Noord. ‘De politie is er met meerdere eenheden op af gegaan en de tip klopte helemaal. We hebben in principe alles teruggevonden. Daar zijn we enorm blij mee.’

 

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.