Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

(G)oud Gezond in Partycentrum Gossen

Welstad Stadskanaal (Foto: Janneke Westerhof, RTV1)

STADSKANAAL – Stichting Welstad houdt donderdagmiddag 7 februari de eerste (G)oud Gezond bijeenkomst in Partycentrum Gossen in Stadskanaal. De bijeenkomst voor 75-plussers begint om 12.00 uur met een lunch.

Lezing

Er is een lezing van notaris Bep Bergman over het regelen van een levenstestament en daarna gaan de ouderen mentaal en fysiek aan de slag met het Healthy Ageing Network. Een toegangskaartje voor de bijeenkomst is te koop bij Jochem van der Sluis, beheerder van De Spont. Een kaartje kost 5 euro, dat is inclusief de lunch. – Meer informatie? Bel dan 0599-635999.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.