Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Music in the greenroom in bibliotheek Stadskanaal

STADSKANAAL – Op zaterdag 9 februari vindt er tussen 17:00 en 20:00 uur in de bibliotheek van Stadskanaal een ‘music in the greenroom’ plaats. Met optredens van EC-listening, die vooral easy listening muziek ten gehore zal brengen. Bij dit evenement betreft een all inlcusive prijs, waarbij er koffie, thee en andere sappen te nuttigen zijn.

Diervrij en lactosevrij

Tijdens het evenement worden er all inclusive volwaardige maaltijden aangeboden in de vorm van pompoensoep en championsoep. Alles zal lactosevrij en diervrij bereidt worden. Kaarten zijn voor 15 euro verkrijgbaar in Stadskanaal bij Read shop, Bibliotheek, Miller en Monroe, Tof Concept, Blitz mannenmode en croissanterie l’Europe. Ook is er nog de mogelijkheid om kaarten aan de deur te kopen.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.