Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gemeente Stadskanaal teleurgesteld over Refaja toekomst

Gemeentehuis Stadskanaal (F: J. Westerhof, RTV1)

STADSKANAAL – De gemeente Stadskanaal is teleurgesteld over het verdwijnen van de spoedeisende hulp in het Refaja, terwijl niet duidelijk is welke vorm van spoedzorg er overblijft. Ook is niet duidelijk in welk tempo de veranderingen zullen gaan plaatsvinden en of tijdens de afbouw ook gelijk gestart wordt met de opbouw.

Rapport

Het vandaag in Assen gepresenteerde rapport over de toekomst van de zorg in Drenthe en Zuidoost Groningen is hierover niet duidelijk. Het is zeer veel omvattend en vraagt nadere bestudering. De gemeente wil daarom zo snel mogelijk in gesprek met de partijen en zeker met Menzis om tot een goede en toegankelijke zorgketen te komen.

Wethouder Lian Veenstra en burgemeester Froukje de Jonge brengen vandaag een bezoek aan het Refaja om het personeel een hart onder de riem te steken. Het huis van ‘ons Refaja’ blijft gelukkig staan.

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

1 Reactie op “Gemeente Stadskanaal teleurgesteld over Refaja toekomst

  1. BEREND HINDRIKS

    het was voor 2 jaar terug al duidelijk dat Refaja gaat verdwijnen men kon en wilde destijds ook geen toe gift doen vanuit treant zorg .. binnen het vragen uurtje omdat men van uit die kant al ingezet had op een medich centrum in emmen ik vraag me af waarom nu pas word begonnen met deze ziekelijke afbouw voor de mensen in de gemeente Stadskanaal terwijl het gemeente bestuur dit al meer dan duidelijk was hou de mensen zo lang mogelijk tevreden en vertel niets wat er binnen de deuren gebeurt .. Tjah de burger word klijn gehouden he !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.