Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vrijwilligersavond met Wia Buze en Henk Wijngaard

Henk Wijngaard

STADSKANAAL – Donderdagavond 14 maart worden de vrijwilligers in de gemeente Stadskanaal in het zonnetje gezet tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond in sporthal de Spont. Het feestelijke programma bestaat uit optredens van Wia Buze (‘ik kom van Ziel’), Henk Wijngaard (‘met de vlam in de pijp’) en de bekende party-dj en zanger Koos Darwinkel.

Vierhonderd vrijwilligers kunnen genieten van een driegangen buffet en worden daarbij bediend door leden van de gemeenteraad en college van B en W. Naast het feestelijke programma is er deze avond de uitreiking van de jaarlijkse vrijwilligersprijs en aandacht voor de landelijke vrijwilligersactie NLdoet.

Wia Buze

Organisaties hebben nog tot 1 maart de tijd om hun vrijwilligers aan te melden via vip@welstad.nl. Vrijwilligers kunnen zich ook individueel aanmelden (aanmeldformulier op www.vipstadskanaal.nl).

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.